Tänään on viimeinen päivä ilman koiranpentua. Hahaa... Sitten vuoden päästä seuraavan kerran, ja silloin onkin melkein aikuinen koira luvassa =) Tänään yritän lukea parisensataa sivua tuosta "Koiranpentu oppii" Anni M Korpelan kirjasta. Tuire Kaimion "Pennun kasvatus" on edelleen lainassa jollain, samoin kuin "Cockerspanieli, omistajan opas"(=joka on tullut jo luettua).

Huomenna iskän ja Marikan kanssa lähdetään ajamaan Tampereelle joskus kahdeksan aikoihin aamusta. Pysähdytään Tampereella varmaan ABC:ssä syömässä ja sitten jatketaan vielä jonkun matkaa Ypäjälle.
(Tiedetään, tiedetään, hevospaikka... Minä olen aina sanonut Ypäjä ja luullut että kaikki on ihan ??? ja monet sanovatkin että niin joo se hevospaikka x)

Voi että... huomenna... Annoin Benin tänään nukkua tään kerrostalon pihalla hieman aikaa, jos ois ollu toi kirja mukana, niin oisin voinu iteki ruveta istuskelee siihen kylmään maahan. Beni-raukka, saa nähdä miten suhtautuu, onko että 'taas joku ipana lisää tänne' vai että 'nyt leikitään'. Epäilisin enemmän ensimmäistä. Kaikkeen se on joutunut sopeutumaan joten aivan varmasti pentuunkin sopeutuu =)

Nimiäänestyksen ehdokit ovat hieman eläneet, ja vieläkin muuttui x)